Jeroen

Sensitief. Warmbloedig. Zachtmoedig. Soms pittig. Altijd (onder)zoeken. Soms vinden. Verbinding maken door te werken met mijn handen, een expressie van het leven zelf. Het is creërende energie en ‘t is de gemene deler met mijn werk als drummer. Een leven lang was ik muzikant en mocht ik veel van de wereld zien. Ook werd ik in 2004 trotse vader van een inmiddels 19-jarige zoon, co-ouderend sinds 2008. Misschien wel mijn grootste leermeester;-) In 2014 belandde ik in een burn-out en maakte van die tijd gebruik om eindelijk die opleiding te volgen aan de Akademie voor Massage & Beweging te Amsterdam. Na een propedeuse jaar, waarna ik het certificaat Holistisch Masseur behaalde, heb ik twee jaar verder gestudeerd voor Massagetherapeut. Gezien het feit dat ik teveel van mezelf vroeg haakte ik af voor 't behalen van mijn diploma.

 

Mijn grote liefde voor de natuur en ’t buitenleven is gevoed door mijn jeugdjaren in de Achterhoek. Ik had een grote fascinatie voor roofvogels, maar er was ook dat prachtige grote vogelboek in de boekenkast, met die even prachtige tekening van een ijsvogel, die een diepe indruk op mij maakte. Alsof het beestje sprak uit een andere wereld. Toen ik in 2020 als muzikant zonder werk kwam te zitten als gevolg van de Covid maatregelen besloot ik mijn 'groene wens' in vervulling te laten gaan en haalde ik een getuigschrift Aankomend Hovenier, waarna ik aan de slag ging bij een klein hoveniersbedrijf. Helaas bleek mijn lijf na jaren van roofbouw niet opgewassen tegen het zware werk.

 

Nu, sinds lange tijd al woonachtig in Utrecht, ben ik wandelend met mijn twee honden in een mum van tijd in ’t mooie Amelisweerd alwaar ik met mijn arendsogen de waterkant van de Kromme Rijn scan om de kleurige pracht van een ijsvogeltje te ontdekken en in stilte te aanschouwen. Ik masseer, ik drum, ik wandel, ik ben. Voor alles is een tijd.