Testimony

Wilma - Utrecht

"Ik heb de massages, en dus jou, als heel veilig ervaren. Je hebt een houding, rust, stem die mij meteen het gevoel gaven dat ik me kon overgeven. Ik vond het prettig dat je regelmatig checkt of het goed voelt. Je zet duidelijk je hele adem in bij het masseren, dat geeft er een fijne rust aan. Mijn lijf voelt weer meer als één geheel, de lange bewegingen waren heel verbindend. Dat was precies wat ik nodig had, fijn dat je dat zag/hoorde/voelde."

Elly - Deventer

"Iets wat heel duidelijk was tijdens de sessies en de oefeningen; Alles was in beweging en ik hoefde er zelf niks voor te doen. Ik vond het prettig dat mijn lijf door jou in beweging gezet werd, en dat ik me daaraan volledig kon overgeven."

Peter - Utrecht

"Zijn kracht zit in zijn manier van communicatie en de warmte, gecombineerd met de kennis van handelen en de kennis van het lichaam."

Joost - Utrecht

"Ik voelde me als eerste erg welkom en gelijk op m'n gemak. Er was geen haast en de massage, de aanraking vond ik heel bijzonder. Stevig op een prettige manier. Na de behandeling kon ik in één keer mijn lijf voelen en op jouw vraag 'hoe voelt dat lijf nu dan?' kon ik enkel spontaan antwoorden; goed! Het gaf me het inzicht dat me emotioneerde, het inzicht dat ik altijd zo ondankbaar voor mijn lijf ben, terwijl het alles voor mij doet en zo goed mogelijk."

Francis - Houten

"Wat heb ik genoten van de massage. Ontzettend ontspannend, even totaal in een andere wereld. Vooral de nekpartij was aangenaam. Je straalt een rust uit die maakt dat ik me goed kon ontspannen. Op 't einde ging je van topje van hoofd naar topje van tenen, dat is voor mij een raadsel hoe je dat uitgevoerd hebt;-)"